Кулінарне СОС

Яку оливкову олію обрати?

Оливкова олія – це густа, зеленкувата олія, яку отримують з оливок. Вона цінується за на багатий вміст мононенасичених жирів. Оливкова олія є прекрасним джерелом основної жирної кислоти — лінолевої. Доброю славою оливкова олія ...

Читати далі »
Яку оливкову олію обрати?

Перегляд видів олії — або короткий екскурс про те, що підходить для запікання, а що — для салатів.

Арахісову олію отримують з арахісових горіхів. Це легка олія, багата мононенасиченими жирами. Вона підходить для приготування салатів. Кокосова олія містить насичені жири (!). Ідеально підходить для смаження східних страв, смаження ...

Читати далі »
Перегляд видів олії — або короткий екскурс про те, що підходить для запікання, а що — для  салатів.

Який вид борошна використовувати на кухні?

Відповідний вибір борошна забезпечує вдалу випічку: борошно пшеничне для тортів, тип 450 –  для бісквітної та бісквітно-жирової випічки, борошно пшеничне грубозернисте, ...

Читати далі »
Який вид борошна використовувати на кухні?

Якщо страва пригоріла?

Її слід швидко перекласти в інший посуд, але не зачіпаючи нижнього шару, який вже приварився до каструлі. Той шар страви, що підгорів, слід залишити у каструлі, яку, в свою чергу, слід швидко ...

Читати далі »
Якщо страва пригоріла?

Як приготувати кукурудзяні качани?

Спочатку слід закип'ятити воду у такій широкій каструлі, щоб там помістилися цілі кукурудзяні качани. У воду слід додати 1 ложку цукру, а потім, коли вода закипить, вкинути помиті і очищені від листя кукурудзяні качани.  Варити ...

Читати далі »
Як приготувати кукурудзяні качани?

Якщо осіло бісквітне тісто ...

Тоді треба діяти швидко – додати ложку борошна і ретельно збити тісто.

Читати далі »
Якщо осіло бісквітне тісто ...

Якщо в соусі утворилися грудки?

Найкраще використати блендер і збивати до того часу, поки соус не набуде однорідної консистенції. Можна також протерти його через ...

Читати далі »
Якщо в соусі утворилися грудки?

Розварені макарони

Їх слід швидко полити холодною водою. Такі макарони найкраще використати для м'ясних, овочевих або м'ясо-овочевих  запіканок із додаванням твердого ...

Читати далі »
Розварені макарони

Як зварити яйця, щоб вони легко відділялися від шкаралупи?

Коли Ви варите яйця, краще за все додати у воду дрібку солі. Яйця, зварені у такий спосіб, з легкістю відділяться від шкаралупи.

Читати далі »
Як зварити яйця, щоб вони легко відділялися від шкаралупи?

Strona:

Виробники: Green Factory Zdunowo 48, 09-142 Załuski, Poland телефон.: 23 661 93 93, handel@greenfactory.com.pl