Зона здоров'я

Як прискорити швидкість метаболізму?

Часто принагідно щодо дотримання дієт, переважно спрямованих на схуднення, ми чуємо про поняття метаболізму, обміну речовин, швидкість метаболізму. Що то таке метаболізм і чому для нашої фігури настільки важлива його ...

Читати далі »
Як прискорити швидкість метаболізму?

Апітерапія

Апітерапія – це лікування і профілактика захворювань із використанням продуктів бджолярства. Раніше апітерапія застосовувалася   виключно для лікування ревматичних захворювань за допомогою бджолиної отрути, але на сьогоднішній ...

Читати далі »
Апітерапія

Ботвина для здоров'я та краси

Мабуть нікого не треба переконувати у тому,  що овочі є прекрасним джерелом поживних речовин, у тому числі вітамінів, мінеральних складових, харчової клітковини та складних вуглеводів, які позитивно впливають на функціонування нашого ...

Читати далі »
Ботвина для здоров'я та краси

Відпочинок улітку

Коли тепло, наша потреба в рідині помітно збільшується. Навіть люди, які, як правило, не відчувають спрагу, у спеку охоче споживають напої. Проблема з'являється тоді, коли ми робимо неправильний вибір і разом з напоями споживаємо калорії у ...

Читати далі »
Відпочинок улітку

Затримати смак літа

Кожен із нетерпінням чекає літнього сезону не лише для того, щоб погрітися на сонечку і мати заслужений відпочинок, але й також щоб насолодитися розмаїттям овочів і фруктів. Проте літо швидко минає, а разом із ним свіжі і смачні помідори, ...

Читати далі »
Затримати смак літа

Яку оливкову олію обрати?

Оливкова олія – це густа, зеленкувата олія, яку отримують з оливок. Вона цінується за на багатий вміст мононенасичених жирів. Оливкова олія є прекрасним джерелом основної жирної кислоти — лінолевої. Доброю славою оливкова олія ...

Читати далі »
Яку оливкову олію обрати?

Перегляд видів олії — або короткий екскурс про те, що підходить для запікання, а що — для салатів.

Арахісову олію отримують з арахісових горіхів. Це легка олія, багата мононенасиченими жирами. Вона підходить для приготування салатів. Кокосова олія містить насичені жири (!). Ідеально підходить для смаження східних страв, смаження ...

Читати далі »
Перегляд видів олії — або короткий екскурс про те, що підходить для запікання, а що — для  салатів.

Який вид борошна використовувати на кухні?

Відповідний вибір борошна забезпечує вдалу випічку: борошно пшеничне для тортів, тип 450 –  для бісквітної та бісквітно-жирової випічки, борошно пшеничне грубозернисте, ...

Читати далі »
Який вид борошна використовувати на кухні?

Якщо страва пригоріла?

Її слід швидко перекласти в інший посуд, але не зачіпаючи нижнього шару, який вже приварився до каструлі. Той шар страви, що підгорів, слід залишити у каструлі, яку, в свою чергу, слід швидко ...

Читати далі »
Якщо страва пригоріла?

Strona:

Виробники: Green Factory Zdunowo 48, 09-142 Załuski, Poland телефон.: 23 661 93 93, handel@greenfactory.com.pl