Соус “Вінегрет”

ДОДАНО 2013-08-29, В КАТЕГОРІЇ: Sosy / Dressingi

sous vinegret

“Вінегрет” – найбільш відома заправка для салатів. Його перевагою є легкість приготування і те, що він підходить майже до будь-яких композицій. Замість винного оцту можна використати бальзамічний. На смак він повинен бути  слабокислий, солонуватий з ноткою солодкості. Як правило, я готую його у більшій кількості, після чого зберігаю в холодильнику  до тижня, де він набуває додаткового відтінку смаку..

Інгредієнти:
8  ложок оливкової олії (я віддаю перевагу нерафінованій)
2 маленькі зубчики часнику
1 ложка лимонного соку або винного оцту 
Трохи цукру або меду
Сіль, перець

 

Автор: Ян Куронь

 
версия до друку
Виробники: Green Factory Zdunowo 48, 09-142 Załuski, Poland телефон.: 23 661 93 93, handel@greenfactory.com.pl