Салат з прошуто, гарбузовими паростками, приготовленим на грилі цукіні та волоськими горіхами

ДОДАНО 2013-08-29, В КАТЕГОРІЇ: Sałatki

Дуже хороше поєднання. Гарбузові паростки можна виростити самому. Якщо у Вас немає прошуто, можна використати серано або польський кумпяк (сиров'ялений окіст).

 

Інгредієнти:
1 упаковка суміші салатів FIT&EASY PARTY
Декілька скибочок прошуто
10 чорних маслин
Жменя гарбузових паростків
½ жмені волоських горіхів
4 скибочки приготовленого на грилі цукіні

На розігрітій і сухій сковороді обсмажуйте горіхи. Після того, як Ви їх знімете, налийте трохи оливкової олії та обсмажуйте на грилі поздовжні скибочки цукіні по 1-2 хвилини з кожного боку, після чого поріжте їх на три шматочки. На салат викладіть  прошуто, нарізане смужками, додайте цукіні і нарізані кільцями маслини. Готову страву посипте горіхами і гарбузовими паростками.

Для цього салату ідеальним соусом буде соус “Вінегрет”.

Автор: Ян Куронь

версия до друку
Виробники: Green Factory Zdunowo 48, 09-142 Załuski, Poland телефон.: 23 661 93 93, handel@greenfactory.com.pl