Салат з приготовленою на грилі куркою і беконом, з червоною квасолею і кмином, поданий з коріандровим “Сальса верде” (salsa verde)

ДОДАНО 2013-08-29, В КАТЕГОРІЇ: Sałatki

Ніжна варіація на тему кухні Центральної Америки. Салат досить м'ясний.

 

Інгредієнти:
1 упаковка суміші салатів FIT&EASY WEEKEND
1 філе курячої грудки
4 скибочки бекону
½ склянки червоної квасолі
¼ ложки меленого кмину
¼ ложечки карі
½ маленької червоної цибулини
Сіль, перець

Курячу грудку слід помити і замаринувати в карі, кмині, солі і перці. На сковороді з краплею оливкової олії  приготувати на грилі з обох сторін. Бекон також приготуйте на грилі, але без маринування. Обидва інгредієнти, порізані смужками, викладіть на суміш салатів. Додайте червону квасолю та нарізану перами цибулю. За бажанням можна додати консервовану кукурудзу.

Пропонується використовувати соус “Сальса верде” (salsa verde) з міцним акцентом на застосуванні коріандру

версия до друку
Виробники: Green Factory Zdunowo 48, 09-142 Załuski, Poland телефон.: 23 661 93 93, handel@greenfactory.com.pl