Салат з приготовленим на грилі або смаженим індиком і карамелізованим інжиром

ДОДАНО 2013-08-29, В КАТЕГОРІЇ: Sałatki

У цьому салаті ніжність м'яса птиці прекрасно поєднується з інжиром. Ще одна цікава пропозиція для дітей. Але треба бути обережним, у мене, наприклад, алергія на інжир.

 

Інгредієнти:
1 упаковка суміші салатів FIT & EASY FAMILY
200 грамів філе індика
4 штуки стиглого інжиру
3 скибочки ананасу
2 ложки масла
Ложка цукру
2 листки цикорію
10 помідорів черрі
100 грамів сиру чеддер
½ ложечки карі, ½ ложечки нарізаного кмину, сіль, перець, трішки соєвого соусу

Заправка:
2/3 склянки йогурту
Жменя свіжого коріандру
Жменя нарізаної зелені петрушки
1 великий зубчик часнику
Ложечка лимонного соку
Сіль, перець

Грудку індика розріжте на два шніцелі і замаринуйте її у суміші, що  містить трішки соєвого соусу, кмину і карі. Приготуйте на грилі або засмажте на сковороді.  Видаліть хвостики з інжиру. Поріжте його на половинки.  Трошки підігрійте масло на сковороді та насипте півтори ложки цукру.  Покладіть фрукти пласкою стороною донизу і зробіть більше вогонь під сковородою.  Коли інжир набуде золотавого кольору з обох боків, зніміть його зі сковороди. Викладіть на блюді суміш салатів, додайте нарізані помідори, сир та цикорій і фрукти. Перемішайте усі інгредієнти  заправки та полийте нею салат.
Автор: Ян Куронь

версия до друку
Виробники: Green Factory Zdunowo 48, 09-142 Załuski, Poland телефон.: 23 661 93 93, handel@greenfactory.com.pl