Салат з печінкою птиці та карамелізованим яблуком і розмарином

ДОДАНО 2013-08-29, В КАТЕГОРІЇ: Sałatki

Нетипове поєднання продуктів птахівництва з салатом. Сам соус, який я пропоную, також дещо інший. Проте усе разом дуже характерне та  взаємодіє між собою.

 

Składniki:
Інгредієнти:
1 упаковка суміші салатів FIT&EASY FAMILY
200 грамів печінки птиці
1 яблуко
2 гілочки свіжого розмарину
½ солодкої цибулини 
Жменя вишень без кісточок

Ложка масла
Ложка цукру
Борошно для панірування
Сіль
Перець

Печінку помийте, очистіть і паніруйте у борошні. Обсмажуйте по 2 хвилини з кожної сторони, коли перекладатимете, покладіть в олію гілочку свіжого розмарину. Під кінець смаження посоліть і  поперчіть. На іншій сковороді розтопіть масло, додайте цукор, зменшіть вогонь до мінімального, після чого викладіть на ній яблуко, нарізане на вісім шматочків. Обсмажуйте до того моменту, коли воно стане м'яке і золотаве. Після того, як обидва інгредієнти охолонуть (без розмарину), викладіть їх на суміші салатів. Додайте порізані навпіл вишні та порізану перами цибулю. 

До цього салата я пропоную характерний розмариновий соус “Сальса верде” (salsa verde).

Автор: Ян Куронь

версия до друку
Виробники: Green Factory Zdunowo 48, 09-142 Załuski, Poland телефон.: 23 661 93 93, handel@greenfactory.com.pl