Салат з фетою і запеченими на грилі овочами

ДОДАНО 2013-08-29, В КАТЕГОРІЇ: Sałatki

Салат з сиром фета і запеченими на грилі овочами – щось, що однозначно асоціюється з літом. Але не забувайте про те, що цукіні і баклажани не слід різати занадто тоненькими скибочками.

 

Інгредієнти:
1 упаковка суміші салатів FIT & EASY ACTIVE
1 велика перчина
1 баклажан
1 цукіні
1 червона цибулина
8 помідорів черрі
100 грамів сиру фета або іншого сиру із виразним смаком
1 ложка сушеного орегано, декілька ложок оливкової олії, дрібка перцю

 

Приготування:

Цукіні і баклажани нарізати досить товстими поздовжніми скибочками (баклажан більш товстими), перець порізати великими трикутниками, цибулю порізати скибочками. Перед тим, як готувати овочі, добре було б їх замаринувати на десять або трохи більше хвилин. У мисці змішати оливкову олію з орегано і перцем.  Вимішати у цій суміші нарізані овочі та залишити на десять або трохи більше хвилин.  Смажити овочі на грилі протягом від 2 до 5 хвилин з кожної сторони (спочатку найтвердіші: цибуля, перець, цукіні і врешті баклажани та цілі помідори). Викласти приготовлені на грилі овочі на салат та покришений або нарізаний кубиками сир. Як заправку ми рекомендуємо використовувати “Зелений сад”  (Green Garden) або “Сальса верде” (Salsa Verde).

Автор: Ян Куронь

версия до друку
Виробники: Green Factory Zdunowo 48, 09-142 Załuski, Poland телефон.: 23 661 93 93, handel@greenfactory.com.pl