Салат з авокадо, динею і молодими відвареними бурячками

ДОДАНО 2013-08-29, В КАТЕГОРІЇ: Sałatki

Три перші інгредієнти дуже ніжні на смак, тому я використав додаток у вигляді бринзи і волоських горіхів.  Можна замінити бринзу менш популярним сиром (бароло) або більш популярним (фета).

 

Інгредієнти:
1 упаковка суміші салатів FIT & EASY ACTIVE
½ дині сорту “Галія”
1 стигле авокадо
Декілька молодих невеличких бурячків
Півжмені волоських горіхів
2 ложки грінок
70 грамів бринзи

Заправка:
8 ложок оливкової олії
1 нарізаний зубчик часнику
1 ложка лимонного соку або винного оцту
Трохи цукру або меду
Сіль, перець

Викладіть салат на блюді. Додайте до нього відварені та очищені молоді бурячки, нарізані скибочками, очищену і нарізану досить великими кубиками диню і нарізане скибочками авокадо.   Подрібніть пальцями шматок бринзи  і викладіть на страві разом з горіхами і тостами. Готову страву слід полити заправкою безпосередньо перед тим, як подавати на стіл.

Салат матиме свій характер, якщо горіхи перед цим обсмажити на сухій сковороді.

Автор: Ян Куронь

версия до друку
Виробники: Green Factory Zdunowo 48, 09-142 Załuski, Poland телефон.: 23 661 93 93, handel@greenfactory.com.pl