Салат з анчоусами, смаженими каперсами і перцем з соусом “Вінегрет”

ДОДАНО 2013-08-29, В КАТЕГОРІЇ: Sałatki

Головним і домінуючим інгредієнтом у цьому випадку є непоказна риба, тому на противагу їй треба використати виразні каперси.  Я рекомендую до цього салата біле вино.

 

Інгредієнти:
1 упаковка салата FIT&EASY ACTIVE
6 штук філе анчоусів (я рекомендую використовувати консервовані з Сицилії)
12 каперсів
½ червоного перцю
2 цибулини-шалот або 2 пагони зеленої цибулі
Оливкова олія

Викладіть салат на тарілку. У сильно розігрітій оливковій олії обсмажуйте каперси до рум'яності та відцідіть  (не виливайте оливкову олію, вона матиме цікавий смак і ще може стати у пригоді). На салаті викладіть філе, перець, нарізаний смужками, та  дрібно нарізану цибулю-шалот.

Готову страву посипте каперсами і полийте соусом “Вінегрет”.

Автор: Ян Куронь

версия до друку
Виробники: Green Factory Zdunowo 48, 09-142 Załuski, Poland телефон.: 23 661 93 93, handel@greenfactory.com.pl