Салат із засмаженим на грилі беконом і нутом

ДОДАНО 2013-08-29, В КАТЕГОРІЇ: Sałatki

Здається, що пропозиція призначена переважно для чоловіків. Проте це фантастична альтернатива для тих, хто, споживаючи салати, дбає про вміст білка.

 

Інгредієнти:
1 упаковка суміші салатів FIT & EASY FAMILY
60 грамів консервованого нуту
1 маленький перець
4 скибочки сирого бекону
8 помідорів черрі
1 маленька червона цибулина

 

Соус:
50 мл оливкової олії
Маленький  зубчик часнику
Ложечка лимонного соку
1 ложечка меду
Сіль
Перець

 

Суміш салатів викладіть на блюдо. На сковороді, призначеній для приготування гриля, засмажте перець, нарізаний поздовжніми скибочками, по 3 хвилини з кожного боку. Злийте рідину з нуту. Наріжте помідори половинками, викладіть на салаті разом із нутом і нарізаною кільцями червоною цибулею. Змішайте інгредієнти соусу. Наприкінці викладіть приготовлені на грилі скибочки бекону і перцю. Усю страву полийте заправкою. 

Автор: Ян Куронь

версия до друку
Виробники: Green Factory Zdunowo 48, 09-142 Załuski, Poland телефон.: 23 661 93 93, handel@greenfactory.com.pl