Розмариновий “Сальса верде” (salsa verde)

ДОДАНО 2013-08-29, В КАТЕГОРІЇ: Sosy / Dressingi

Заправка, яка пасує переважно для салатів, складові яких мають виразний смак. У цьому випадку мені згадуються: запечені буряки і козиний сир, субпродукти і різні копченості. Пам'ятайте про те, що розмарин – це такий негідник, що він елегантно над усім домінуватиме. Залежно від рецепту я пропоную збагатити його або зеленню петрушки або кропом.

 

Інгредієнти:
8 ложок оливкової олії
Гілочка свіжого розмарину
Зубчик часнику
Сіль, перець

Змішайте нарізаний часник і розмарин з оливковою олією. Приправте на смак сіллю і перцем. Усе змішайте за допомогою блендера. Для кислоти можете додати оцет або лимонний сік та, можливо, щось солодке для контрасту (мед, цукор, кленовий сироп або сироп з агави).

Автор: Ян Куронь

версия до друку
Виробники: Green Factory Zdunowo 48, 09-142 Załuski, Poland телефон.: 23 661 93 93, handel@greenfactory.com.pl