Пармська шинка з динею

ДОДАНО 2013-08-06, В КАТЕГОРІЇ: Z owocową nutą, Imprezowe rytmy

Іноді ми забуваємо про те, що вишукана страва не повинна бути складною у приготуванні! Цього разу я пропоную досконалий салат, приготування якого забере у Вас буквально декілька хвилин,  а візуальні враження і частування для смакових рецепторів будуть незабутніми! При цьому пам'ятайте про те, що дині низькокалорійні (100 грамів м'якоті містять близько 40 кілокалорій) і багаті на вітаміни A і C та містять мінеральні складові, зокрема багато калію. 

 

Інгредієнти для 2 осіб:
1 упаковка рошпонки Fit&Easy
1 стигла диня
100 грамів пармської шинки 
2 персики (можуть бути консервовані)
3 ложки оливкової олії
1 ложка бальзамічного оцту 
1 ложка коричневого цурку
Декілька листків свіжої м'яти 
Приправи на смак: свіжо змелений перець, сіль

 

Приготування:

Помити фрукти. Почистити диню і нарізати на скибочки, а персики на вісім частин. Найкраще, щоб фрукти були до цього охолоджені, тоді салат буде смачнішим — особливо в спекотні дні. Рукколу пересипте у ємність, додайте фрукти і полийте соусом, приготовленим на основі оливкової олії, змішаної з бальзамічним оцтом і коричневим цукром. Якщо Ви вважаєте, що страву слід заправити, додайте спочатку перець, пармська шинка сама по собі солона, отже я рекомендую бути обережним з сіллю.  Наприкінці додайте скибочки пармської шинки і декілька листків м'яти.  

 

версия до друку
Виробники: Green Factory Zdunowo 48, 09-142 Załuski, Poland телефон.: 23 661 93 93, handel@greenfactory.com.pl