Ніцца-салат + “Вінегрет”

ДОДАНО 2013-08-29, В КАТЕГОРІЇ: Sałatki

Вічна класика. Особисто я в цьому випадку віддаю перевагу тунцю в олії. Для того, щоб дещо удосконалити таке поєднання, я рекомендую курячі яйця замінити перепелиними.

Складові:
1 упаковка суміші салатів FIT & EASY
1 баночка консервованого зцідженого тунця або 200 грамів свіжого філе тунця
1 маленька червона або звичайна цибулина, порізана кільцями
4  яйця, зварені на твердо
2 – 3 філе анчоусів
10 чорних маслин, порізаних кільцями
1/3 огірка, нарізаного напів-скибочками
Сіль, перець

Соус “Вінегрет”

 

Приготування:

На тарілці викласти салат і кружальця цибулі,  трошки посипані сіллю. Додати зварені на твердо половинки яйця, зверху покласти порізане  смужками філе анчоусів. Посипати нарізаними чорними маслинами і каперсами або огірками. Зверху викласти обережно нарізаного тунця (якщо це стейк, смажте його по 2 – 3 хвилини з кожного боку). Полити соусом — “Вінегрет” із додаванням 1 ложечки орегано. 

Автор: Ян Куронь

 

 

версия до друку
Виробники: Green Factory Zdunowo 48, 09-142 Załuski, Poland телефон.: 23 661 93 93, handel@greenfactory.com.pl